Optimal utnyttelse - lavere investeringer

I tillegg til ladestasjoner

tilbyr vi smart-løsningen HomeClu som måler forbruket på inntaket ditt, og utnytter effekten på ditt eksisterende anlegg optimalt.

Da vil hovedsikringen ikke gå, og du får alltid maks tilgjengelig effekt ut av anlegget uten å bruke penger på oppgradering av el-inntaket til boligen eller hytta. 

HomeClu - Bil-lading på den smarteste måten

Er du redd at anlegget ditt ikke er kraftig nok for bil-lading? Eller ønsker du bare så rask opplading som mulig? Da er HomeClu løsningen for deg!

HomeClu er en smart-løsning som optimaliserer forbruket av tilgjengelig strøm hjemme hos deg. HomeClu er og løsningen for de som har begrenset med strøm å ønsker og lade 1 eller flere biler.

HomeCLU måler forbruket ditt til enhver tid og distribuerer ledig strømkapasitet til ladestasjonen. Når forbruket er lavt eller strømmen er billigst, som f.eks. på natten, kan all tilgjengelig strømkapasitet sendes til ladeboksen. Ladingen blir mer effektivt, uten at du må betale dyrt for økt strømtilførsel til huset, eller at du må “sette av” en fast andel av den tilgjengelige strømmen til lading. homeClu gir deg en bedre og mer fleksibel løsning.